Vraag & Antwoord

Klik op de volgende link om naar jouw account te gaan. Heb je nog geen account, doe dan een wachtwoord reset. Binnen 2 minuten ontvang je een wachtwoord per e-mail. In combinatie met jouw e-mailadres en het toegestuurde wachtwoord kan je direct inloggen.

Je bestelnummer kan je terug vinden op 2 manieren.

1) Op de bevestigingmail en de betalingsmail staat je bestelnummer vermeld.

2) Login in je account. Wanneer je ingelogd bent zie je je bestelling onderaan de pagina staan.

Wij adviseren je om je in te loggen in je account zodat je kunt kijken of je bestelling daar staat.

Staat je bestelling in je account, dan kan het zijn dat je bevestigingsmail in je spam folder is beland. Zo niet neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Controleer je betaalstatus van je bestelling in jouw account.

Staat je bestelling in je account, dan kan zijn dat je betalingsmail in je spam box is beland. Zo niet neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Op het moment dat je een verzendbevestiging ontvangt, dan wordt het product verzonden vanaf de leverancier. Je ontvangt een verzendcode als verzendbewijs waarmee de zending meestal is te volgen. Niet bij alle verzendcodes is Track & Trace beschikbaar.

Het kan enkele werkdagen na de besteldatum duren, voordat er een update m.b.t. verzending plaatsvind. Het komt een enkele keer voor dat je pas later een bevestigingsmail ontvangt met verzendcode. Vaak is de verzending al onderweg naar het afleveradres maar is het tracking systeem nog niet bijgewerkt.

Je Track & Trace code staat vermeld bij je bestelling in Mijn account en kan hier geraadpleegd worden. Door op de Track & Trace code te klikken opent een nieuw venster waarin staat waar uw bestelling zich bevindt.

Geen Track & Trace status zichtbaar? Het kan enkele werkdagen na de besteldatum duren voordat het tracking systeem is bijgewerkt.

Het kan enkele dagen duren voordat de Track & Trace informatie zichtbaar is. Niet bij alle verzendcodes is Track & Trace beschikbaar. Zodra een verzendcode is afgegeven is het pakket met zekerheid onderweg naar het opgegeven afleveradres.

Het komt voor dat het scannen van de bestelling bij een tussenstation is mislukt. Vaak wordt bij de volgende stop het pakket gescand en gaat de tracering verder.

Het komt voor dat bij de Track & Trace informatie “Geannuleerd of Cancelled” staat. Wij willen je vragen contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Bestellingen kunnen binnen 12 uur na ontvangst van betaling geannuleerd worden.

Zodra je bestelling geplaatst is zetten wij deze door naar onze logistieke afdeling die de bestelling gereed maakt voor verzending.

Uiteraard kan je de bestelling retourneren zodra je deze hebt ontvangen. Maak hiervoor gebruik van het herroepingsrecht formulier. Ook kan je de bestelling weigeren bij aflevering, deze zal dan terug gestuurd worden naar de leverancier. Nadat de bestelling door de leverancier ontvangen is zal het aankoopbedrag terug gestort worden.

Een bestelling terugsturen kan via het herroepingsrecht formulier. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen jouw retour te behandelen.

Een klacht kan je indienen via ons klachtenformulier. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen jouw klacht te behandelen.

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden bij vraag & antwoord, neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen je bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Datum bestelling

     

    Foto/Bijlage Uploaden