Bestelling annuleren
Als u uw bestelling wilt wijzigingen of annuleren, dient u binnen 12 uur na de betaling contact met ons op te nemen. Nadat het verzendproces is gestart, kan de bestelling niet meer worden geannuleerd. Wel kunt u zich beroepen op uw herroepingsrecht.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren, met uitzondering van producten op maatwerk. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient u het product te retourneren aan onze retourenafdeling. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening en bedragen circa € 7,50 per pakket afhankelijk van de verzendleverancier. Tevens dient het pakket geretourneerd te worden met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking.

Nadat wij het product in goede orde hebben ontvangen zullen wij het orderbedrag incl. verzendkosten aan u terugstorten (de retourkosten zijn voor uw eigen rekening).

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het formulier herroepingsrecht.

Restitutieregeling
Bovendien kunt u gebruik maken van ons restitutieregeling, mits u aan de voorwaarden voldoet:

  • U heeft het verkeerde product ontvangen
  • Het product is beschadigd
  • U heeft het door u bestelde product niet binnen de maximale levertijd ontvangen. Meer informatie

Als uw bestelling niet het juiste product bevat en/of het product beschadigd is dan dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken. U kunt dit doen door ons een email te sturen en een foto van het product bij te voegen.

U komt niet in aanmerking voor restitutie:

  • Als uw bestelling niet afgeleverd kon worden door uw eigen toedoen, bijvoorbeeld door opgave van een foutief of onvolledig verzendadres.
  • Als uw bestelling niet afgeleverd kon worden ten gevolge van overmacht, bijvoorbeeld vertraging door een natuurramp, een pandemie, niet geruimd door de douane etc.
  • Als het product is gepersonaliseerd

Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie over het herroepingsrecht.